Gratis fragt og hurtig levering, 1-5 dage ved ordre over kr. 499,-

 

Handelsbetingelser

Bruger/Kunde:

Af sikkerheds årsager, skal du være oprettet som bruger af denne hjemmeside, for at kunne handle. Opret dig ved at klikke på login i topmenu eller opret dig ved check ud. Alle bruger/kunder vil automatisk blive tilmeldt sidens nyhedsbrev. Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrev fra COCO, kan det afmeldes ved at sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Produktinformation:

På kathcoco.com oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Coco via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillings dagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på kathcoco.com er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra kathcoco.com udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til kathcoco.com om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem Køber og kathcoco.com er først indgået, når kathcoco.com ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgå fra kathcoco.com. 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiget på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:
kathcoco.com yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamations retten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller autoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til kathcoco.com i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til kathcoco.com inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for kathcoco.com kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejds konflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
kathcoco.com afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Værdiforringelse:
Kunden hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes forkert håndtering af varen. 

Fortrydelsesret:
 Du har ret til at fortryde dit køb, uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os om din beslutning om at fortryde dette køb i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). Du kan benytte den vedhæftede standard fortrydelses formular, men det er ikke obligatorisk. 

Fortrydelses-fristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelses-fristen er udløbet.

Følger af fortrydelse

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (dog skal du selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen. Kathcoco.com tilbagebetaler varens pris, hvis varen leveres tilbage ubeskadiget og uåbnet.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjern salg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
Kathcoco.com forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider:
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 3 arbejdsdage.

Misbrug:
Misbrug af kathcoco.com medføre til politianmeldelse.

 

 

Info/Kundeservice

 KathCoco.com

   KathCoco 
   Sorøvej 482 
   DK - 4700 Næstved

  Tlf. 29 90 33 77